Stel: uw zaak draait, maar uw bedrijfspand mist karakter en identiteit. De gevelreclame van Trésignies kan daarvoor een oplossing zijn. Gevelreclame is cruciaal voor de uitstraling van uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat uw gevelreclame gemaakt en geplaatst wordt door échte professionals. Schakel ons daarom in voor het plaatsen en aanmaken van gevelreclame of andere kwaliteitsvolle en professionele reclameoplossingen.

Gevelreclame

Op zoek naar een partner, in de regio Hasselt - Sint-Truiden voor een sterke en geloofwaardige uitstraling die bijdraagt aan uw corporate identity? Dan kunt u op onze expertise rekenen. Wij van Publi Trésignies geven u graag deskundig advies. Dankzij decennia aan ervaring kennen wij al de mogelijkheden van gevelreclame en beschikken wij over de nodige knowhow om uw pand een passende uitstraling te geven.


Hiervoor kunt u bij ons terecht:

  • verlichte gevelreclame
  • onverlichte gevelreclame
  • freesletters of doosletters met verlichting
  • artdesign

Wij leveren steevast kwaliteitsvolle producten en diensten en houden natuurlijk rekening met uw budget.


Totemsystemen

Een totemsysteem is een échte blikvanger. Straal professionaliteit uit! Kies voor een eigentijds totemsysteem om uw bedrijf op een professionele wijze in de kijker te zetten. Een totemsysteem is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De totempalen zijn ovale of rechte zuilen uit geanodiseerd aluminium die voorzien zijn van een aluminium frontplaat of een ovale plaat uit plexiglas. U kunt uw totempaal eventueel laten afwerken met een laklaag. Onze totemsystemen zijn bovendien leverbaar met binnenverlichting, een lichtkrant of een temperatuurdisplay.


Neem contact op!

Aarzel dus niet en vertrouw op onze expertise. Contacteer Trésignies en vul ons contactformulier in voor meer informatie. U kunt ons ook altijd bellen of bereiken via mail.